Roon Staal doet Zweeloo aan tijdens Zomer Tour

Zanger-pianist Roon Staal komt in zijn nieuwe Zomer Tour naar Zweeloo. Het concert vindt plaats op vrijdag 9 juni a.s. in de Zweelerkerk. De aanvangstijd is 20.00 uur.

Roon toert vanaf de vertolking van zijn laatste musical rol in 2011 (de rol van Peter Koot in Petticoat van producent Stage Entertainment) vijf keer per jaar door het land met concerten in kerkjes en theaters.

Met zijn gevoelige zang en melodieuze pianospel weet hij zijn publiek telkens weer in vervoering te brengen. Aan de hand van prachtige bekende cover-songs zoals Roon die op geheel eigen wijze brengt en eigen werken die hij schreef in Nederland, Rusland en Japan vult de 43-jarige musicus de avond in met luisterliedjes en hier en daar een verhaal over zijn reizen of dochtertje: Hij werd in 2022 vader.

Niet bekend van radio of TV maar geprezen door bekendheden en het publiek kunt u deze zomer genieten van zijn authentieke performances. Alle informatie over dit concert kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125.

Categorieën: Niet gecategoriseerd