Afgelast Concert onderweg naar Vincent | Zweeloo | 27 augustus

Vanwege ziekte is het concert afgelast
Het duo Sinje Kiel en Gesine Lersch heeft een voorstelling gemaakt in het kader van 140 jaar Van Gogh in Drenthe: ONDERWEG NAAR VINCENT.  In ONDERWEG NAAR VINCENT laten de twee zangeressen op uitnodiging van Kunstenaarsdorp Zweeloo liederen en teksten horen, gebaseerd op hun toenadering aan Van Gogh. Reizen en verhuizen, het zoeken naar bestemming, de industriële revolutie met sociale ongelijkheid en de worsteling van de kunstenaar komen aan bod. Zij maken – als het weer het toelaat- een “ommetje” om de kerk en zingen in het kerkje werken van onder andere de Amerikaanse componiste Amy Beach, volksmuziek en liederen op teksten van Brecht. Aan de piano worden zij begeleid door Rinus Sprangers.  Meer informatie vind je hier
Categorieën: Niet gecategoriseerd