Feestelijk jubileum van kerkorganist Cees Roubos

Sinds 41 jaar kan iedereen bijna elke zondagochtend genieten van het mooie orgelspel van organist Cees Roubos in de Hervormde Kerk van Zweeloo. Hij is niet alleen de organist, maar begeleidt ook het jaarlijkse gelegenheidskoor dat tijdens de dienst op kerstochtend hun muzikale bijdrage levert.

De kerkenraad wilde in 2020 zijn 40-jarig jubileum vieren, maar corona gooide roet in het eten. Op zondag 14 november 2021 stond tijdens een bijzondere dienst het jubileum van Cees centraal en was er gelegenheid om de trouwe kerkorganist te feliciteren met zijn jubileum.

Bijschrift foto: Cees Roubos uit Emlichheim is al ruim 40 jaar als kerkorganist verbonden aan de Ned. Herv. Kerk van Zweeloo. (Foto: Jansje Brands)
Categorieën: Niet gecategoriseerd