kerkbalans adv online 1

De afgelopen week heeft u als gemeentelid de bekende Kerkbalans envelop ontvangen.

Jammergenoeg kunnen we deze niet persoonlijk ophalen. Het sociale leven staat soms zelfs helemaal stil. U zult daarom wel begrijpen dat óók de Actie Kerkbalans dit jaar door het corona-virus anders verloopt dan eerdere jaren. Maar we willen Kerkbalans juist om die reden nu extra onder de aandacht brengen. De schadelijke gevolgen van het corona-virus, zoals eenzaamheid, angst en onzekerheid, kunnen worden verzacht door een goed functionerende kerk. Juist het verbindende aspect van kerk-zijn is in deze tijd heel hard nodig. Bovendien lopen de vaste kosten van de kerk gewoon door en worden er extra uitgaven gedaan om contact te houden met onze gemeenteleden.

Wilt u de kerkbalans zo snel mogelijk invullen? U kunt deze inleveren op het op de envelop geschreven adres.

Juist in deze tijd is uw steun echt nodig om onze dorpskerk in stand te houden.