Nieuws

Palmpasen 2024

Zondag alweer palmzondag. De zondag waar je over hoort dat mensen als kind vooral herinneringen hebben aan versieringen maken en het feestelijke karakter. Voorganger drs. Wiegman ging in op het gegeven dat het als mens niet alleen gaat om horen, maar dat je ook handelt. En hoe schril het contrast feitelijk is tussen Palmzondag en ….

Verder lezen

‘Judica, doe mij recht’

Vandaag hadden we het genoegen ds. Pley-Inia als voorganger te hebben. Het is de vijfde zondag op weg naar Pasen, genaamd ‘Judica, doe mij recht.’ Ze verzorgde een mooie samengestelde liturgie en een fantastische en originele preek waarin verhalen uit het verleden werden vertaald naar zaken, waar mensen mee bezig zijn en van waarde zijn ….

Verder lezen

Pepermuntcollecte tijdens dienst pastor Albert Metselaar

Zondag 10 maart 2024 is de kerkdienst voorgegaan door pastor Albert Metselaar. Hij ging in op de verschillen tussen de verhalen Lucas 9: 10-17 en Johannes 6: 4-15 over het vermenigvuldigen van de twee broden voor zoveel aanwezigen.   D.m.v. een pepermunt collecte legde hij uit hoe deze verhalen ook konden worden uitgelegd. Zoals altijd ….

Verder lezen